Visit Finland

Päivitetty 8. huhtikuuta 2020

Meillä on maakuntana monipuolista potentiaalia kehittyä matkailualla. Olemme vahvasti mukana Visit Finlandin vetämässä Järvi-Suomen suuralueyhteistyössä.

Järvi-Suomen yhdeksän maakuntaa, me mukaan lukien, ja näiden matkailutoimijat allekirjoittivat syyskuussa 2019 julistuksen Visit Finlandin ja Järvi-Suomen suuralueyhteistyön lujittamisesta, ja sitoutumisesta yhteisesti sovittuihin matkailun edistämisen tavoitteisiin ja strategiaan.

Yhteistyön vahvistaminen ja Järvi-Suomen markkinoinnin edistäminen osuivat erinomaiseen saumaan, sillä Suomi oli juuri valittu vuoden 2019 maailman parhaaksi luontomatkailukohteeksi yli sadan maan joukosta.

Visit Finlandin ja Järvi-Suomen toimijoiden yhteinen tavoite on, että Järvi-Suomi on haluttava, rentouttava, ympärivuotinen ja kansainvälisesti tunnettu matkakohde. Teemme yhdessä kolmen muun matkailu suuralueen (Lappi, saaristo- ja rannikkoalueet ja Helsinki) kanssa Suomesta Pohjoismaiden johtavan matkailumaan.

Näihin tavoitteisiin me Hämeessä yhdymme mielellämme. Visit Finlandin kanssa tehtävä yhteistyö tuo matkailumarkkinointiimme resursseja ja mahdollistaa laajempaa näkyvyyttä.

Visit Finlandin Lakeland -sivustolle on koottu tietoa englanniksi Suomen järviseudusta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.