Riihimäki

Päivitetty 8. huhtikuuta 2020

Riihimäki on eloisa ja luontoa lähellä oleva kotikaupunki puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudulta. Kulttuurielämältään vilkas ja harrastusmahdollisuuksiltaan rikas kaupunki tarjoaa elämyksiä; kaipaat sitten hyvää teatteria, kaunista taidetta tai kulttuurihistoriaa.

Riihimäen puutarhamaisesta kaupunkikeskustasta löytyy niin idyllisiä puutaloja kuin moderneja kerrostaloja. Pientalovaltaiset asuinalueet ympäröivät keskustaa. Riihimäeltä löytyy jokaiselle sopiva asumismuoto – vuokralla tai omistusasunnossa.

Kaupungilta saat tietoa muun muassa asumisen eri vaihtoehdoista ja tukimuodoista, asumiseen liittyvistä sopimuksista sekä omakotitalon rakentamisesta.

Nauti asumisen laatutekijöistä ja työskentele tarvittaessa etänä, sillä hyvät tietoliikenneyhteydet sekä ekologinen raideliikenne on osa arjen sujuvuutta!

Robotiikka on päivän sana ja meillä lapsesi saavat siitä opetusta jo alaluokilta alkaen. Panostamme koulutuksessa myös itseilmaisuun ja näyttelemistä voi harrastaa Suomen suurimmassa nuorisoteatterissa.

Panosta laatuun #rakasriksu