Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto

Riihimäen seutu - vetovoimaa pääkaupunkiseudun läheisyydestä

Riihimäen seudun monipuoliset asumismahdollisuudet tekevät alueesta ihanteelllisen ympäristön kaiken kokoisille perheille. Riihimäellä, Hausjärvellä ja Lopella on tontteja sekä keskustan tuntumassa että rauhallisemmilla kyläalueilla. Kunnalliset ja kaupalliset palvelut, koulut sekä päiväkodit ovat lähellä ja tonttien hinnat ovat huomattavasti pääkaupunkiseutua edullisempia.
Riihimäen seudulla arkielämä sujuu!

Hausjärvi

Hausjärvi houkuttelee lapsiperheitä          

Hausjärvi tarjoaa mahdollisuuden asua taajamissa maaseutumaisen väljästi ja kuitenkin vain tunnin matkan päässä muun muassa Helsingin ja Tampereen palve­luista. Tarpeelliset lähipalvelut löydät omasta taajamastasi tai ainakin kunnan alueelta. Kunnan neljä taa­jamaa ovat luonteeltaan omaleimaisia ja niiden tonttitarjonnasta voit valita parhai­ten omia tarpeitasi vastaavan asuinalueen.

Hausjärvi houkuttelee erityisesti lapsiperheitä, onhan täällä mahdollisuus opiskella esikoulusta aina lukioon asti. Asukkaita hemmotellaan hyvillä harrastus- ja liikuntamahdollisuuksilla. Esimerkiksi valtakunnallisesti arvostettu tapahtuma, Mommilanjärven Soutelut, soudellaan ensi heinäkuussa jo 23. kerran. Kantatie 54:n varrelle Oittiin on tulossa koko perheen golf- ja vapaa-ajan keskus.

Hausjärvi - elämistä varten
 

Hausjärven tonttitarjonta   

Hikiä - Jaakkolanharju:

tonttien hinnat alkaen 16,50 e/m2

Jaakkolanharju on metsäinen peltoon rajoittuva asuinalue kilometrin päässä Hikiän palveluista. Uudehkolle Eskon koululle ja liikuntahalliin on kivenheiton matka. Tontit ovat pinta-alaltaan 1700 - 2600 m². Matkaa Riihimäelle on vain seitsemän kilometriä. Taajamajunat kulkevat tunnin välein Riihimäki-Lahti radalla pysähtyen Hikiän seisakkeella.

  

Oitti - Oitinharju:

tonttien hinnat alkaen 13 e/m2

Oitinharjun asuinalue sijaitsee mäntyisellä Salpausselän harjualueella, kahden kilometrin päässä Oitin palveluista. Tonttien koot ovat keskimäärin 2000 m². Taajamajunat kulkevat tunnin välein Riihimäki-Lahti radalla ja pysähtyvät Oitin seisakkeella. Liikuntamahdollisuudet Salpausselän harjuilla ovat loistavat ja Puujoen melontareitistöä myöten pääsee melomaan pitkiäkin matkoja Hämeen jokimaisemissa.

 

Ryttylä - Eteläkaari II:

tonttien hinnat alkaen 16 e/m2

Asuinalue sijaitsee Ryttylän taajaman välittömässä läheisyydessä. Matkaa koululle ja päiväkodille on kolmisensataa metriä. Eteläkaari II:n tonttikoot ovat 1200 - 2300 m². Ryttylä sijaitsee Helsinki-Hämeeenlinna pääradan varrella. Taajamajunat pysähtyvät Ryttylän seisakkeella. Helsinki - Tampere moottoritielle on Ryttylästä matkaa vain kuusi kilometriä.

Tutustu tontteihin tästä »

Lisätietoja:
Marja Puhakainen
Puh. (019) 758 6581
marja.puhakainen@hausjarvi.fi

Lue lisää Hausjärvestä »Loppi

Tutustu ja ihastu Lopen vapaisiin tontteihin.

Marjarinteen asuntoalue Lopen Launosissa sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Tampere -moottoritieltä ja 15 minuutin ajomatkan päässä Riihimäen keskustasta Vähikkäläntien länsipuolella Launosten taajaman laajennuksena. Kulkuyhteys alueelle on Vähikkäläntieltä Raidemaantien kautta. Marjarinteen alue on loivasti kumpuilevaa hienojakoisesta moreenista muodostunutta ilmansuunniltaan edullista metsämaastoa. Alueelle on mahdollisuus rakentaa kerrosluvultaan ja julkisivultaan erityyppisiä omakotitaloja vahvistetun asemakaavan mukaisesti. Tonttien keskimääräinen pinta-ala on noin 1.750 m².

Karpaliston asuntoalue sijaitsee Läyliäisten taajaman keskusta-alueella maantien 132 ja Läyliäisten vesitornin itäpuolella. Kulkuyhteydet alueelle ovat Mäkeläntieltä ja Toivolantieltä, joita yhdistää asuntoalueen päätie Karpalistontie. Karpaliston alue on maaston muodoltaan kumpuilevaa entistä metsä- ja peltoaluetta. Alueelle on mahdollisuus rakentaa kerrosluvultaan ja julkisivultaan erityyppisiä omakotitaloja. Alueelle on laadittu erilliset rakennustapaohjeet, joista eri kortteleiden rakentamisvaihtoehdot käyvät lähemmin ilmi. Tonttien pinta-ala on noin 1.100 - 1.900 m².

Kirkonkylässä tontteja on tarjolla esimerkiksi viihtyisällä Kyyniönrinteen asuinalueella, lähellä Loppijärven rantaa. Kyyniönrinne sijaitsee 1660-luvulla rakennetun vanhan kirkon ja Loppijärven kulttuurimaisemassa. Kuntakeskuksen palveluihin on kävelymatka, noin 500 m. Alueen tonteilta on järvinäköala ja tonttikoko on tavanomaista suurempi.

Tontteja myytävänä myös muilta alueilta!

Tutustu tontteihin tästä »

Lisätietoja:
Pekka Säteri
Puh.(019) 758 6041 tai 044 330 6041
pekka.sateri@loppi.fi

Jyrki Käki
Puh. (019) 758 6014 tai 040 330 6014
jyrki.kaki@loppi.fi

Lue lisää Lopesta »

 Riihimäki

 

Vehreä metsäkorpi odottaa rakentajaa 

Metsäkorven asuinalue nousee luonnonkauniin harjun ja lukuisten lampien kupeeseen, vain muutaman kilometrin päähän rautatieasemasta ja Riihimäen keskustan palveluista. Vehreälle alueelle kaupungin koillisosaan tulee 85 omakotitaloa ja kuusi rivitaloa. Omakotitonttien koot vaihtelevat reilusta 800 neliömetristä yli 1700 neliömetriin. Rakennusoikeutta tonttia kohden on 220-350 kerrosneliömetriä.

Alueen kunnallistekniset työt valmistuivat kesän 2012 aikana.

 

Piikinmäki - Riihimäen asumisen ykkösalue 

Riihimäen keskustaan kauppakeskuskorttelin viereen rakentuu moderni kerrostaloalue ekologista asumista, palvelujen läheisyyttä ja hyviä kulkuyhteyksiä arvostaville.

Riihimäellä asuminen on tutkitusti ekologista. Piikinmäestä on lyhyt kävely- tai pyöräilymatka kaikkiin kaupungin palveluihin. Vilkkaalle rautatie- ja linja-autoasemalle kävelee muutamassa minuutissa ja Helsingin rautatieasemalle pääsee nopeimmillaan 43 minuutissa. Alueen keskelle on jo valmistunut uusi 105-paikkainen vuoropäiväkoti.

Asuinalueen omaan puistoon on pihoilta turvallinen kulkuyhteys.

Piikinmäki rakentuu kovan kysynnän vuoksi nopeaan tahtiin. Rakennusprojekteja on vireillä useita samaan aikaan.

 

Piikinmäen ja lähialueen palvelut 

  • päiväkoti
  • kaupalliset palvelut, ravintola- ja hyvinvointipalvelut
  • matkakeskus (linja-autoasema) ja rautatieasema
  • teatteri, museot ja muut kaupungin kulttuurielämän palvelut

Tutustu tontteihin tästä »

Lisätietoja tonteista:

Esko Heiskanen
Puh. (019) 758 4836 tai 050 570 5425
esko.heiskanen@riihimaki.fi

Lue lisää Riihimäestä »