Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto

Lapsiperheiden Hämeenlinnan seutu

 

Hämeenlinna ja sen kaksi vireää ympäristökuntaa, Hattula ja Janakkala, tarjoavat ihanteellisen ympäristön, jossa kaupunkielämä yhdistyy mutkattomasti ainutlaatuisiin maisemiin ja seesteiseen luonnonrauhaan. Hämeenlinnan seudun tonteissa on varaa valita. Etsitpä kotia kaupungista, taajamasta tai rauhallisemmasta kylästä, se löytyy Hämeenlinnan seudulta. Seutu tarjoaa useita erilaisia asumisvahtoehtoja lähellä vesistöjä ja vehmasta luontoa. Tonttien hinnat alkaen 1 €/m². Tule ja löydä omasi!

Lue tästä onnellinen hämäläistarina!

Hattula

Kaavoitustoiminta Hattulassa on aktiivista.  Luonnonkauniin Lepaan alueen asemakaava on valmistunut. Lepaan tonttikoot ovat hieman tavallista suuremmat.  Merventien varteen, Parolassa, on valmistunut uusi asuinalue, Kotirinne. Sinne on kaavoitettu noin sata omakotitonttia, jotka ovat nyt varattavissa. Tonttien hinnat ovat 9 - 24 €/m2. Asemakaava-alueella on mynnissä myös kymmenkunta yksityisten maanomistajien omakotitonttia.

Tutustu tontteihin tästä »

Lisätietoja:
Hattulan kunta
Arja Kauppi, toimistopäällikkö
Puh. (03) 673 1232
arja.kauppi@hattula.fi

Yritystontit
Hattulan kunta
Janne Teeriaho, tekninen johtaja 
Puh. (03) 673 1235
janne.teeriaho@hattula.fi

Lue lisää Hattulasta »Hämeenlinna

Hyvä arki asuu Hämeenlinnassa. Kaupungin edullinen sijainti keskellä eteläistä Suomea antaa hyvät eväät asumiseen ja yrittämiseen. 1.1.2009 tehty kuntaliitos Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon ja Tuuloksen kanssa kasvatti kaupungin maapinta-alan yli 10-kertaiseksi ja asukasluvun yli 67000 asukkaaseen.

Hämeenlinnassa on tarjolla noin 100 vapaata tonttia, hinnat alkaen 1€/m2. Kantakaupungissa on haettavana Siiri II alueen tontteja, jotka sijaitsevat kaupungin itäpuolella vuoden 2007 asuntomessualueen läheisyydessä. Uusia tulevia alueita on Rengon Raitalammin, Eteläisten Suttenhaka sekä kantakaupungissa Vanajanlinnan läheisyydessä sijaitsevan Äikäälän alueet.

Käy katsomassa viikon tontit tästä »

Lisätietoja:
Hämeenllinnan kaupunki
Sirpa Rahikainen, palveluasiantuntija
Puh. (03) 621 2525
sirpa.rahikainen@hameenlinna.fi

Yritystontit- ja tilat:
Kehittämiskeskus Oy Häme
Ari Räsänen, yrityspalvelujohtaja
Puh. 040 866 7501
ari.rasanen@kehittamiskeskus.fi

Lue lisää Hämeenlinnasta »Janakkala

Oma pala Janakkalaa

Janakkalan kaksi taajamaa, Turenki ja Tervakoski tarjoavat asukkaille hyvät palvelut sekä loistavat mahdollisuudet monenlaiseen vapaa-ajan toimintaan ja ulkoiluun.

Harvialan alue sijaitsee Hiidenjoen tuntumassa Harvialan kartanon vanhassa kulttuurimaisemassa. Asuinalue tarjoaa viihtyisän paikan kodille alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä Turengin palveluista. Tervakoskella Eväsojan alue sijaitsee keskeisellä paikalla Tervakosken palvelujen läheisyydessä. Lisäksi Leppäkoskella Emilianpolulla on varattavana tontteja rauhallisessa metsäympäristössä. Uusin asuinalue rakentuu Turengin itäpuolelle Kyterin alueelle.

Tonttien koot alkaen 1100 m² ja hinnat alkaen 10€/m2 alueesta riippuen. Millaisen palan sinä haluat? Tutustu tonttitarjontaan tästä »

Lisätietoja:
Janakkalan kunta
Eija Paturi, maankäyttöinsinööri
Puh. (03) 680 1343
eija.paturi@janakkala.fi

Yritystontit ja-tilat:
Janakkalan Teollisuusalueet Oy 
Markus Myhrberg, toimitusjohtaja
Puh. 040 568 9505
markus.myhrberg@janakkala.fi 
 

Lue lisää Janakkalasta »