Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu - hämäläinen ilmiö

Joka vuosi lukuisa joukko tradenomeja, agrologeja, insinöörejä, artenomeja, restonomeja, sairaan- ja terveydenhoitajia,sekä sosionomeja valmistuu Hämeen ammattikorkeakoulusta ja siirtyy työelämään. He ovat haluttua työvoimaa: HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia.

Opiskeluun HAMKissa liittyy saumattomasti yhteistyö yritysmaailman kanssa. Työelämän käytännön problematiikka ja erilaiset projektit elävöittävät opittua teoriaa. Opiskelijoidemme valmiudet siirtyä työelämään ovat vahvat ja hyödyllistä kontaktiverkkoa on rakennettu jo opiskeluaikana. Toimintamme painopistealueita ovatkin juuri tiiviit työelämäyhteydet sekä kansainväliset suhteet. HAMKilla on opiskelija- ja opettajavaihtoa noin sadan ulkomaisen korkeakoulun kanssa.

Seitsemän koulutusalan, yli 7500 opiskelijan ja n. 400 opettajan Hämeen ammattikorkeakoulu on maakuntansa vahva vaikuttaja niin sosiaalisessa- kuin elinkeinoelämässä. Me toimimme seitsemällä paikkakunnalla tehden yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa opetuksessa, tutkimuksessa ja kehitysprojekteissa. HAMKin merkittävästä roolista toimintaympäristössään kertoo se, että HAMK on Opetusministeriön valitsema aluekehitysvaikutuksen huippuyksikkö 2001 ja 2003 sekä koulutuksen laatuyksikkö 2002.

HAMKin yksiköt ja koulutusohjelmat »