Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto

Hämeenlinnan seudun yrittämisen palvelut

Hämeenlinnan seutu on lyhyessä ajassa noussut valtakunnan nopeimmin kehittyvien seutukuntien joukkoon. Hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muihin eteläisen Suomen kasvukeskuksiin, tiivis elinkeinoelämän yhteistyö ja vakaa yrittäjyys takaavat kärkitoimialojen mm. metallin, elintarviketeollisuuden ja matkailun kilpailukyvyn ja kasvun.

Seudullinen elinkeinoyhtiö Kehittämiskeskus Oy Häme on yhdessä muiden yrittäjyyttä tukevien toimijoiden kanssa allekirjoittanut yrityspalveluja koskevan yhteispalveluasiakirjan. Sen tarkoituksena on syventää seutukunnan julkisten yritys- ja elinkeinotoiminnan palveluorganisaatioiden yhteistyötä kaikille avoimien palvelujen asiakaskeskeisessä tuottamisessa ja jakelussa. Tavoitteena on tiiviimmän yhteistyön ja palvelujen kehittämisen avulla lisätä neuvonta- ja asiantuntijapalvelujen löydettävyyttä, saatavuutta, monipuolisuutta ja laatua "yhden luukun" -palvelukonseptin mukaisesti.

Alla olevien linkkien alta löydät yrityspalvelutoimijat ja heidän tuottamansa palvelut yrityksen elinkaaren eri vaiheiden mukaan jaoteltuna. Lisäksi löydät kuvauksen Hämeenlinnan seudusta yrityksen toimintaympäristönä sekä lyhyen esittelyn yrittäjyyden kehittäjäkentästä Hämeenlinnan seudulla.

Yrittäjyyttä kehittävät tahot »
Yrityksen toimintaympäristö »
Yrityksen perustaminen »
Yritystoiminnan kehittäminen »
Yrityksen omistajanvaihdos ja yrityksestä luopuminen »
Yrittäjyyskasvatus ja -valmennus »

Hämeenlinnan yrittämisen palvelut