Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto

Forssan seudun yrittämisen palvelut

Forssan seudulle on reilun tunnin matka niin Helsingistä, Turusta kuin Tampereeltakin. Seutua leimaa vankka teollinen perinne Finlaysonista alkaen. Nykyisiä kärkitoimialoja ovat elintarvike-, elektroniikka ja ympäristöalat sekä informaatioteknologia. Forssan seudun kunnat Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä tekevät tiivistä yhteistyötä. Kuntien yhteinen elinkeino- ja kehittämisyhtiö Forssan Seudun Kehittämiskeskus Oy (FSKK) auttaa yrittäjää yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yrittäjä saa kaiken tarvitsemansa avun samasta paikasta. Sen takaa FSKK:n laaja yhteistyöverkosto, joista mm. Hämeen TE-keskuksen, Hämeen kauppakamarin sekä Finnveran asiantuntijat antavat yritysneuvontaa sen tiloissa.

Alla olevien linkkien alta löydät yrityspalvelutoimijat ja heidän tuottamansa palvelut yrityksen elinkaaren eri vaiheiden mukaan jaoteltuna. Lisäksi löydät kuvauksen Forssan seudusta yrityksen toimintaympäristönä sekä lyhyen esittelyn yrittäjyyden kehittäjäkentästä Forssan seudulla. Tutustu FSKK:n ylläpitämään YRITYSREKISTERIIN, josta löydät kaikki Forssan seudun yritykset.

Yrittäjyyttä kehittävät tahot »
Yrityksen toimintaympäristö »
Yrityksen perustaminen »
Yritystoiminnan kehittäminen »
Yrityksen omistajanvaihdos ja yrityksestä luopuminen »
Yrittäjyyskasvatus ja -valmennus »

 

JÄRKIVIHREÄ FORSSAN SEUTU

Forssan seudun eli Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän tuore elinkeinostrategia perustuu ympäristöystävälliseen sekä kestävää kehitystä tukevaan toimintaan, niin sanottuun järkivihreyteen.

Tavoitteenamme on, että lähitulevaisuudessa seutumme tuottaa entistä monipuolisemmin ekologisia tuotteita ja palveluja sekä asukkaat, yritykset, yhteisöt ja päättäjät tunnistavat toimintansa ympäristövaikutukset ja sitoutuvat niiden vähentämiseen. Vihreys kannattaa niin ympäristön kuin taloudenkin lähtökohdista – sitä järkivihreys pohjimmiltaan tarkoittaa.

Lue lisää nettisivuilta: www.brightgreen.fi

Forssan yrittämisen palvelut