Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

Koulutuksen ja osaamisen Häme

nosto

Koulutus on avainsana Hämeen kehittämisessä. Tietotaito on tärkeintä pääomaa sekä yksilö- että yritystasolla. Koulutus luo edellytykset paikallisen elinkeinoelämän kehitykselle ja työvoiman kysynnälle. Vaikutukset näkyvät elämisen laadussa ja hyvinvoinnissa. Koulutuksen ja elinkeinoelämän symbioosi on paitsi luontevaa, myös välttämätöntä.

Hämeessä panostetaan  johdonmukaisesti laadukkaaseen koulutukseen, sekä koulutusalojen ja yritysten yhteistyöhön. Tarjolla on korkeatasoinen ja monipuolinen mahdollisuuksien paletti ammatillisesta ja keskiasteen koulutuksesta aina korkeakouluopintoihin asti. Yliopistotason koulutusta tarjoavat Tampereen yliopiston yksiköt. Elinikäistä oppimista ja yritysten henkilöstön jatkokoulutusta tukee laadukas aikuiskoulutus.

Häme antaa opiskelulle erinomaisen ympäristön. Opiskelija-asuminen on edullisempaa, välimatkat lyhyempiä ja elinkustannukset alhaisempia kuin suurissa kaupungeissa. Ruokalistalla on muutakin kuin riisiä ja tonnikalaa.

Kasvata tärkeintä pääomaasi. Unelmista totta Hämeessä.

HAMK - monialainen nuorten ja aikuisten kouluttaja

nosto

Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistuu joka vuosi haluttua työvoimaa. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia.

Lue lisää »

Työharjoittelu? Työssäoppiminen? Opinnäytetyö?

nosto

Sorviin.info yhdistää yritysten ja opiskelijoiden tarpeet. Maksuton verkkopalvelu on kohtaamispaikka jossa yrittäjä ja opiskelija löytävät toisensa!

Tutustu palveluun »