Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto
Verkatehtaan Lasipiha

Verkatehdas on heinäkuussa 2007 avattu uuden sukupolven kulttuuri- ja kongressikeskus Hämeenlinnan keskustassa. Tiloiltaan, palveluiltaan ja ilmapiiriltään ainutlaatuinen kokonaisuus tarjoaa erilaisen ympäristön. Vanhan tehtaan puitteet muodostavat viihtyisän, turvallisen ja kaupunkimaisen keskuksen, jonka monipuoliset ja muuntautuvat tilat soveltuvat monenlaisien tapahtumien onnistuneeseen toteutukseen.


Vanaja-sali, kokoustilat ja ravintola
Musiikki-, kongressi- ja tapahtumakäyttöön suunnitellussa Vanaja-salissa on 703 istumapaikkaa. Teleskooppirakenteinen permanto mahdollistaa myös suuren tasalattian tai terassikatsomon, johon voidaan rakentaa niin luokkamuotoinen kokouskalustus, baari ja klubipöydät tai kunnon bileet. Ensiluokkainen esitystekniikka ja suuri näyttämö on käytettävissä kaikissa vaihtoehdoissa.

Muita kokoustiloja on kaikkiaan yhdeksän kappaletta ja niiden kapasiteetit vaihtelevat 15-156 henkilöön. Kaikissa tiloissa on dataprojektori ja langaton Internet-yhteys. Suuremmissa tiloissa on myös puheäänentoisto. Monikäyttötila Kehräämö ja suuri valoisa Lasipiha toimivat myös erinomaisesti näyttelytiloina.

Ravintola Iso Huvila palvelee Verkatehtaan asiakkaita niin ravintolasalissa kuin muissakin talon tiloissa. Tarvittaessa kapasiteettia löytyykin reilusti yli 1000 hengen tilaisuuksiin.

Oheisohjelmaa
Verkatehtaalla on myös paljon oheisohjelmaa, sillä alueella toimivat mm. elokuvakeskus Bio Rex, Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri ja Hämeenlinnan Taidemuseo. Vanaja-salin ohjelmistosta löytyy konsertteja jokaiseen musiikkimakuun.

Erinomainen sijainti
Verkatehdas sijaitsee n. 400 metrin etäisyydellä rautatieasemalta. Kaikki keskustan hotellit ovat kävelytäisyydellä, lähimpään on matkaa n. 300 metriä.

Katso lisää >>