Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto

Kodin paikka on Hämeessä

Häme tarjoaa onnellista asumista kolmen seutukunnan mitalla.
Forssan, Hämeenlinnan tai Riihimäen seutu luonnonläheisine vaihtoehtoineen mahdollistaa unelma-asumisen. Kodin paikka on Hämeessä. 

 

Forssan seutu: Kavioiden kopina ja teollisuus käsi kädessä

Forssassa ja seudun neljässä muussa kunnassa asumisen tarjonta on monipuolista, mutta painopiste on pientaloasumisessa. Seudun tunnusmerkkejä ovat edullisuus, ruuhkattomuus ja luonnonläheisyys. Forssan seudulla asutaan noin tunnin matkan päässä Etelä-Suomen suurista kaupungeista. Asuminen lähellä luontoa, palveluiden ja harrastusten tuntumassa onnistuu seudulla mutkattomasti. Miltä kuulostaa 300 metrin koulumatka tai venepaikka Loimijoesta? Seudulla on hyvät päivähoitopalvelut ja erinomaiset koulutusmahdollisuudet.

Tutustu Forssan seudun tarjontaan »

 

Hurmaava Kodin Paikka - Hämeenlinnan seutu

Kaunis ja viihtyisä Hämeenlinnan seutu sijaitsee vain tunnin matkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Hämeenlinna, Hattula ja Janakkala tarjoavat huomattavasti suuria kaupunkeja edullisemman hintatason sekä hyvän ja turvallisen kasvualustan lapsille ja nuorille. Seutu on perheiden suosiossa myös sujuvan arjen takia -palvelut ovat kattavia ja lähellä, harrastusmahdollisuudet hyvät ja virkistävä luonto ympärillä. Työmatkat alueen sisällä sujuvat ilman ruuhkia ja pääkaupunkiseudulle, Tampereelle sekä Lahteen pääsee helposti ja ekologisesti julkisilla kulkuvälineillä.

Tutustu Hämeenlinnan seudun tarjontaan » 

 

Sujuvaa arkea Riihimäen seudulla

Riihimäen seutu tarjoaa kauniita maisemia ja turvallisista asumista aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Kehä III:lle on vain puolen tunnin ajomatka. Monipuoliset asumismahdollisuudet luovat ihanteellisen ympäristön kaikenlaisille perheille: nuorille, sinkuille, lapsiperheille ja varttuneemmalle väestölle. Riihimäellä, Lopella ja Hausjärvellä on tarjolla upeita tontteja niin keskustojen tuntumassa kuin rauhallisemmilla kyläalueilla - ja mikä parasta, huomattavasti varsinaista pääkaupunkiseutua edullisemmin. Tonttien kaavoituksessa ja asuinalueiden suunnittelussa on otettu huomioon ihmisten erilaiset tarpeet ja unelmat.

Tutustu Riihimäen seudun tarjontaan »