Sivustoa uudistetaan

Haluatko ilmoituksen, kun uusi sivusto julkaistaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon sähköpostiisi!

nosto

Hämeenlinnan seudun sisustamisen ykköspaikkoja

AnnDecora

AnnDecora tarjoaa yksityisille ja yritysasiakkaille yksilöllisten sisustustekstiilien suunnittelu-, toteutus- ja asennuspalvelua. Valikoimiin kuuluvat mm. erilaiset verhomallit (sivuverhot, paneeliverhot, laskosverhot, pimennysverhot, purjerengasverhot, kapat ym.), sisustustyynyt, irtopäälliset, päiväpeitot.Lisäksi AnnDecorasta saa verhoilupalvelua esim. tuoleihin, sängynpäätyihin.

Laaja valikoima upeita kankaita sekä sisustustekstiileihin että verhoiluun (mm. Casamance, Camengo, Pagunette, Lauritzon, Ashley Wilde) sekä verhotarvikkeita (mm. verhonauhat, kiskot, tangot). Sisustustekstiilien suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan toiveet sekä haluttu värimaailma ja tyylisuunta. Tervetuloa tutustumaan työhuoneelle. Avoinna sopimuksen mukaan.

AnnDecora
Keinusaarentie 3, Verkatehdas, Keltainen talo, II krs.
13200 Hämeenlinna
puh. 040-590 8560
am.kuisma@saviranta.net

www.anndecora.prohame.fiAntiikkigalleria

Antiikkigalleriasta löydät 1900-luvun suomalaisen modernin designin klassikoiden lisäksi myös laadukasta 1800-luvun antiikkia. Varastomyynnin puolella käyttökalusteita ja kunnostusta vaativia antiikkia- ja designkalusteita.

Arvi Kariston katu 13
13100 Hämeenlinna
puh. 050 525 7464

www.antiikkigalleria.comIittalan Lasimäki

Iittalan Lasimäki on monipuolinen ja viihtyisä ostos- ja matkailukohde rauhallisessa puistomaisessa ympäristössä, jossa historia ja nykypäivä kohtaavat. Alueella voit tutustua lasinpuhallukseen ja lasin historiaan. Lasimäen liikkeistä löydät korkealaatuiset design-, käsityö-, sisustus- ja herkkutuotteet. Koe nautinnollisia ostos-, taide- ja herkutteluhetkiä Lasimäellä!

Iittalan tehtaanmyymälä on Iittalan lasimuseon rinnalla lasista kiinnostuneen matkailijan unelmakohde, josta on mahdollista hankkia lasia koko Iittalan valikoimasta.

Tunnetun lasin lisäksi Iittalan lasimäeltä löytyy myös muita sisustus- ja lahjatavaraliikkeitä. Santik Oy:stä, WOLA:stakeramiikkapaja Anubiksesta sekä Hunaja-aitasta löytyy suomalaisia merkkituotteita, laadukkaita desing-tuotteita sekä itämäista eksotiikkaa.

Iittalan Lasimäki
14500 IittalaKavaljeeri Galleria

Suuren antiikkiliikeen valikoimiin kuuluu runsaasti mm. kalusteita, pienesineitä, valaisimia, peilejä, kelloja, arvometalliesineitä sekä patsaita.

Alangontie 3
14200 Turenki

www.kavaljeerigalleria.fi/Koti.in

Erikoistunut sisustussuunnitteluun ja kodinkalusteisiin.

Paavo Cajanderin katu 1
13200 Hämeenlinna

www.koti-in.comMakuuhuone

Vuoteiden ja vuodetekstiilien erikoisliike; Ruskovilla-tuotteita, torkkupeittoja, tyynyjä sekä nukkumisen apuvälineitä.

Kauppakeskus Tavastila
Eteläkatu 14
13100 HämeenlinnaMetsänkylän Navetta

Aulangontien läheisyydessä sijaitseva aarreaitta myy vanhoista rakennuksista talteenotettuja rakennustarvikkeita ja vanhaa pikkutavaraa.

Metsänkylän kartano
Metsänkyläntie 14
13900 Pekola

www.metsankylannavetta.fiPentik

Sisustus- ja lahjatavaroita

Raatihuoneenkatu 25
13100 Hämeenlinna

www.pentik.fiPosliinitar

Erilaisia posliinituotteita sekä keittiövälineitä ja astioita. Myös nettikauppa.

Kauppakeskus Tuulonen
Pohjoistentie 70
14810 Tuulos
Puh. (03) 633 6311

www.posliinitar.comT Deco Sisustus

Kotien, mökkien ja pienien toimistojen sisustussuunnittelua, stailausta ja sisustusneuvontaa.

Työhuone:
Hämeentie 11
13210 Hämeenlinna
puh. 050 381 4267
tiina@tdecosisustus.fi

www.tdecosisustus.fiKirstulan Vanha Puoti

Sisustusta, uutta ja vanhaa. Tanskalaisen Jeanne d´Arc Livingin sisustustuotteita vanhojen aarteiden ja AnniHoon yksilöllisen kermiikan kera vanhassa keltaisessa talossa.

Kirstulan Vanha Puoti
Pälkäneentie 166
13600 Hämeenlinna

www.kirstulanvanhapuoti.fiSampolan verstasmyymälä

Harjoja, rottinkikoreja ja -huonekaluja sekä kylpy- ja kodintekstiilejä. Lisäksi myymälästä löytyy puutuotteita, huonekaluja, erilaisia käyttö- ja lahjatavaroita.

Brahenkatu 26
13100 Hämeenlinna
puh. (03) 625 1422

www.sampola.fiSisuste-Peltoniemi Oy

Valikoimasta löytyvät kalusteet kotiin, mökille ja julkisiin tiloihin valaisimista mattoihin ja puutarhakalusteisiin.

Linjatie 1
16900 Lammi
puh. (03) 633 6661

www.sisustepeltoniemi.fiSisustusliike Kodissa

Käsintehtyjä tyynyjä, erilaisia sisustustuotteita valokuvakehyksistä seinäkelloihin sekä sisustussuunnittelua ja verhojen valmistusta.

Hallituskatu 15
13100 Hämeenlinna

www.kodissa.fiWetterhoffin myymälä

Wetterhoffin omia muotoilu- ja käsityötuotteita, lankoja ja Tee itse-paketteja. Samoissa tiloissa myös Niittyvilla, josta löytyy perinnetekstiilejä, käsintehtyjä tekstiilikortteja, pitsejä, nauhoja, nappeja yms.

Wetterhoffinkatu 4
13100 Hämeenlinna

www.wetterhoff.fiSoma & Ainoo

Soma & Ainoo tarjoaa suunnittelupalvelua yksityisille ja yrityksille
etäsuunnitelmasta koko talon sisustukseen asti.

Olemme sitä mieltä, että hyvän lopputuloksen aikaansaamisessa ei välttämättä tarvita paljon rahaa, sillä pienillä asioilla kuten kalusteiden uudistuksilla ja muutamilla hyvillä oivalluksilla päästään jo pitkälle. Suunnittelussa huomioimme asiakkaan tarpeet ja toiveet pyrkien samalla luomaan tilasta toimivan ja käyttäjänsä näköisen. Kun otat meihin yhteyttä, sovimme tapaamisesta, jossa teemme tarvekartoituksen.

Suunnitteluosiot olemme jakaneet neljään osaan. Keskustelun perusteella teemme tarjouksen josta ilmenevät sovitut tehtävät, aikataulu ja palkkio. Suunnitelman tehtyämme toimitamme sinulle suunnitelman laajuudesta riippuen luonnokset, luettelon kalusteista, sekä väri -ja materiaalinäytteet. Meitä voit käyttää halutessasi myös stailaussuunnitelman toteutuksessa!

Tilasuunnittelijat:
Oona Hedenius puh. 044 055 0498 (Hämeenlinna)
Laura Ignatius puh. 044 339 0390 (Riihimäki)
soma.ainoo@gmail.com

www.soma-ainoo.fi

 Parolan Rottinki

Parolan Rottinki Oy suunnittelee, valmistuttaa ja tuo maahan korkealuokkaisia rottinki- ja puuhuonekaluja, joiden valmistuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota ammattitaitoon, huolelliseen viimeistelyyn sekä korkealuokkaisiin raaka-aineisiin. Samalla vaalitaan pitkiä perinteitä rottinkihuonekalujen valmistuksessa, sillä yritys on toiminut Parolassa jo vuodesta 1967. Meiltä löydät taatusti ekologisia sisustusratkaisuja!

Koko laaja mallistomme on nähtävillä omassa myymälässämme Parolassa. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Hitsaajantie 3
13720 Parola
Puh. 03 637 2199
www.parolanrottinki.fi